ESGLÉSIA MÓN Foto: ©CSC audiovisivi
Margaret Karram, àrab de Terra Santa, nova presidenta dels Focolars
Succeeix en el càrrec Maria Voce
Redacció 03/02/2021

Margaret Karram, de 58 anys, ha estat elegida nova presidenta del moviment dels Focolars, i substituirà Maria Voce durant els propers sis anys.

La nova presidenta va néixer a Haifa i és llicenciada en Judaisme per la Universitat Judaica de Los Angeles. Són diversos els encàrrecs de responsabilitat que ha encapçalat dins del moviment dels Focolars a Los Angeles i Jerusalem. També ha col·laborat en diferents comissions i organitzacions per a la promoció del diàleg entre les tres religions monoteistes, com ara la Comissió Episcopal per al Diàleg Interreligiós, l’Assemblea dels Catòlics Ordinaris de Terra Santa i en l’organització del Consell Coordinador Interreligiós a Israel.

Des del 2014 col·labora amb el Centre Internacional dels Focolars com a consellera per a Itàlia i Albània i com a corresponsable per al diàleg entre moviments eclesials i noves comunitats catòliques. Parla àrab, hebreu, italià i anglès.

L’any 2013 va rebre el Premi Mont Sió per a la reconciliació al costat de la investigadora jueva Yisca Harani, pel treball en el desenvolupament del diàleg entre cultures i religions diferents. El 2016 va rebre el Premi Internacional Santa Rita per haver afavorit el diàleg entre cristians, hebreus, musulmans, israelians i palestins, partint de la base de la vida quotidiana viscuda.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET