RÀDIO ESTEL 
Homenatge a Viqui Molins, que compleix 85 anys
Aquest diumenge 26 de març l’Església de Santa Anna de Barcelona celebra un acte amb periodistes com Albert Om o Agnès Marqués i artistes com Marina Rossell
 26/03/2021


La teresiana Victòria Molins, coneguda com “la monja del carrer”, compleix 85 anys. Per la seva opció constant per les persones vulnerables, per la seva proximitat al patiment a les presons i pel seu optimisme permanent, des de l’Hospital de Campanya de la parròquia de Santa Anna, s’ha organitzat un acte d’homenatge a la monja teresiana. Serà aquest diumenge 26 de març, a les 12 del migdia, l’Església de Santa Anna de Barcelona. L’acte té la col·laboració de periodistes com Albert Om o Agnès Marqués i artistes com Marina Rossell per celebrar el 85è aniversari de la religiosa catalana i agrair-li la seva tasca ingent en vers els pobres. 

Viqui Molins ha fet aquest divendres, en una entrevista al programa ‘A primera hora’ de Ràdio Estel, una valoració positiva de tots els anys al capdavant dels més necessitats i sobre com veu el món actual. “Déu m’ha donat tant que hauria de tornar-li tot”, ha dit. La “monja de carrer”, com li diuen sovint, ha explicat que ella ha volgut “retornar tota l’estimació de Déu a través de les persones”. Molins ha assegurat que se sent satisfeta de tota la feina que s’està fent des de l’Hospital de Campanya.

Torna a escoltar-ho AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET