Arreu del món hi han hagut manifestacions per demanar justícia per George Floyd.
ESGLÉSIA MÓN 
Els bisbes nord-americans criden a la “reconciliació racial”
Comunicat després del veredicte de culpabilitat del policia que va matar George Floyd
Redacció 22/04/2021

La Conferència Episcopal dels Estats Units ha demanat en un comunicat la “reconciliació racial” del país després que l’expolicia Derek Chauvin, hagi estat declarat culpable de la mort de George Floyd.

Els bisbes destaquen que “continuen les injustícies socials” i que el país està “profundament dividit sobre com guarir aquestes desigualtats”.

Els prelats asseguren que la mort de George Floyd “va destacar i amplificar la profunda necessitat de veure el caràcter sagrat de totes les persones, en particular les que han estat històricament oprimides. Sigui quina sigui la seva etapa, la vida humana no és només important, és sagrada”.

El comunicat insisteix en la “necessitat urgent de la reconciliació racial” perquè es tractin els temes “superant les acusacions i recriminacions, amb solucions pràctiques i no violentes als problemes quotidians que hi ha a les comunitats”.

La Conferència Episcopal també recorda formes més subtils de racisme que mai no apareixen a les notícies i conviden a reconstruir “allò que l’odi i la frustració han destruït”.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET