Pires funeràries de víctimes del Covid al carrer.
ESGLÉSIA MÓN 
Proximitat dels bisbes indis a la població davant la pandèmia
Els prelats assenyalen el govern com a responsable de la situació
Fides 27/04/2021

Amb preocupació i angoixa segueixen els bisbes indis la segona onada de Covid, que afecta greument la nació i que provoca una xifra rècord de casos i de morts, escassetat de medicaments, vacunes, oxigen i llits d’hospital. Alhora, expressen la seva proximitat i solidaritat amb tota la població.

L’arquebisbe Prakash Mallavarapu, president de la Comissió de Salut de la Conferència Episcopal de l’Índia, explica que “la causa principal d’aquesta tràgica situació és la complaença del govern i la manca de consciència pública”.

Segons l’arquebisbe, hi ha hagut un “greu error d’avaluació per part del govern i del públic en general: s’ha donat poca atenció a les normes de distanciament social, mentre que la maquinària estatal ha ignorat el compliment de les normes”.

Mons. Mallavarapu també assegura que la pandèmia ha portat a la misèria la vida dels més pobres, per la qual cosa “es va haver de flexibilitzar les normes perquè la gent pogués guanyar-se el pa. Ara som enmig d’una tràgica emergència nacional”.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET