Colombians arreu del món preguen pel seu país.
ESGLÉSIA MÓN 
Pregària per Colòmbia
Els bisbes defensen que el diàleg “és possible, necessari i urgent”
OMPRESS 10/06/2021

Els bisbes colombians convoquen una jornada de pregària per al divendres 11 de juny, solemnitat del Sagrat Cor de Jesús, perquè “el diàleg és possible, és necessari i urgent” com expliquen en un missatge al país.
 
Les desigualtats, l’impacte econòmic i social del Covid, i la pobresa han portat Colòmbia a bloquejos, aturades i manifestacions amb víctimes mortals.
 
Els prelats asseguren que per aconseguir el diàleg, en una societat tan crispada com la colombiana, “cal creure que és possible, tot i que les postures tenses i inconciliables, a primera vista, sembla que no donin lloc a acords. El diàleg no és una utopia. Cal apostar per aquesta eina, vèncer els obstacles i deixar que tinguin prioritat les causes justes”.
 
Segons els bisbes, el diàleg té com a fonament la recerca d’allò bo i just que suposa sempre la veritat”.
Afegeixen que “cal posar al centre les necessitats dels pobres i vulnerables, dels marginats i exclosos, de les víctimes de la violència, dels qui han estat vulnerats en els seus drets fonamentals”.
 
Perquè el diàleg sigui eficaç i adreçant-se especialment als catòlics colombians, els prelats recorden que “nosaltres, deixebles de Crist, abans que als mitjans humans, hem d’acudir a la força de la pregària humil i confiada perquè la pau és un do de Déu; la pregària infon ànim i sosté qui vol promoure l’entesa i la fraternitat”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET