ESGLÉSIA CATALUNYA 
Una nova estrella brillarà a Barcelona
La torre de la Mare de Déu de la basílica de la Sagrada Família s’inaugurarà el proper 8 de desembre
MAC 18/06/2021

El proper 8 de desembre, festivitat de la Immaculada Concepció, s’inaugurarà la torre de la Mare de Déu de la basílica de la Sagrada Família. Ho ha anunciat aquest divendres (18 de juny) Esteve Camps, president delegat del Patronat de la Fundació Basílica de la Sagrada Família, a l’acte de presentació del curtmetratge Creation in Gaudí, que ha tingut lloc a l’aula magna de la Universitat Abat Oliba CEU. La torre estarà coronada per «una estrella de dotze puntes que estarà il·luminada dia i nit», ha explicat Camps.


«Ha nascut a Barcelona una nova estrella», ha subratllat Camps. Il·luminarà la ciutat «després d’aquesta pandèmia que tots hem sofert», ha assenyalat el president delegat del Patronat de la Fundació Basílica de la Sagrada Família.


Esteve Camps ha destacat que el documental Creation in Gaudí, promogut per la Fundación Cultural Ángel Herrera Oria amb el suport de l’Associació Catòlica de Propagandistes, «valora» la Sagrada Família «no només arquitectònicament, sinó pel missatge que transmet tota la seva obra». Ha agraït la tasca excepcional de María Laín, directora d’aquesta producció audiovisual, i de l’arquitecta Chiara Curti, narradora del curtmetratge.


L’acte ha estat presidit per Rafael Rodríguez-Ponga, rector de la Universitat Abat Oliba CEU. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET