Ràdio Estel
Ferran Esteve i Enric López
ALTRES 
Arriba el primer disc dels PINK PONI 'Diumenges', pop rock amb un punt d’autor
Mercè Raga 18/04/2016

Deprés de quedar semifinalistes al concurs SONA 9 2014, PinkPoni continua el seu camí amb l’edició del seu primer disc Diumenges.
Es tracta d’un disc d'onze cançons de pop d'autor on podem trobar-hi peces de l'etapa inicial de la banda juntament amb les propostes més recents. 

Els Pink Poni són el Quim Coll (Golem, Punto Final, Dídac Santisteban) en una primera etapa i amb la incorporació de l’Enric López (Cuñados Violentos, Sanrai, Oscar Carreras, Xarop de canya). De seguida tenen la necessitat de transformar aquella essència de cantautor en un concepte més coral i contundent, ampliant noves sonoritats de la mà del Ferran Esteve (Cosmopolitants, Figther Pillow) i en última instància el José Manuel Duran. En declaracions a la Fórmula Estel, Enric López i Ferran Esteve han explicat que el nom del grup ve d’una història personal del cantant del grup, quan la seva filla va perdre el globus que portava en forma de pony. Volíem reinvidicar la part tendre del grup”, ha assegurat l’Enric López, 

El directe de Pink Poni és un pop rock amb un punt de l’autor, “de la història que volem explicar i transmetre” ha afirmat Ferran Esteve. Un so en directe que podrem veure aquest dijous 21 d’abril a la sala Luz de Gas de Barcelona, el 28 d’abril a Reus, i el 6 de Maig a Caldes. 
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET