Ràdio Estel
AVUI ÉS FESTA 
Resposta a una crida
L'Avui és festa d'aquesta setmana
 09/04/2017

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és diumenge de Rams

La Setmana Santa a Badalona ha comptat amb un pregó excepcional: el de la germana Victòria Molins, la teresiana compromesa en la marginació a qui anomenen, justament, la “mística del carrer”. L’ha pronunciat a la parròquia de Sant Pau de Badalona, el rector de la qual és mossèn Miquel Elhombre i ha comptat amb representants de les parròquies de Badalona. La germana Viqui, com molts la coneixem, fa molts anys que col·labora a Catalunya Cristiana i a Ràdio Estel. Sabem que els seus articles són molt llegits i apreciats i n’hem tingut una prova recent. El que vam publicar el passat 2 d’abril portava per títol una pregunta: “Com alleujar el dolor d’una mare?” I en ell feia referència a una bona dona que acabava d’arribar d’un país molt pobre gràcies al passatge que li havia pagat un membre de “Mensajeros de la paz” del pare Ángel. Aquesta mare afligida venia a la recerca de treball, desesperada per salvar la seva família de la misèria de la qual era víctima. El seu marit està impedit, té quatre filles, una greument malalta i sense condicions mèdiques necessàries. El seu poblat està a 50 km de l’hospital més proper. No tenen diners per a medicaments i ben just per a una bona alimentació. Una altra de les filles està pendent d’una operació dels ulls per poder salvar la vista...

Doncs bé, dimecres passat, al pregó, la germana Viqui ens va explicar amb emoció que la seva crida a través de Catalunya Cristiana havia estat escoltada. Que gràcies a aquest article li havien arribat molts ajuts anònims que havien permès a aquella família comprar medicaments i, fins i tot, fer-se una casa petita al seu país!

Mirat amb ulls de fe, en aquesta bona mare hi veiem Maria al peu de la creu, en la generositat de tanta bona gent, la mà de la providència i en la nova etapa que aquesta família podrà començar, un signe de la resurrecció. I per al nostre setmanari, un gran estímul i un bon encoratjament.

Que tingueu una bona festa i una bona Setmana Santa.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET