Ràdio Estel
AVUI ÉS FESTA 
La Pasqua d’en Raimon
L'Avui és festa d'aquesta setmana
 23/04/2017

Déu vos guard, amics, avui és festa

En Raimon Algueró se n’ha anat a fer el cim. El més alt que fins ara ha pogut abastar. En Raimon, jesuïta, era com un infant crescut: s’admirava de tot. Feia molts anys que acompanyava joves i recíprocament s'havien encomanat aquesta jovialitat. Acompanyava des del despatx però sobretot ens acompanyava als campaments, a les excursions, a  les sortides, en els esdeveniments familiars. Acompanyava joves, adolescents i infants amb la sol·licitud respectuosa d’un pare o d’un amic. Quan calia celebrava missa sota un pi o al cim de la muntanya. El vaig veure per darrera vegada en el comiat del pare d’un bon col·laborador de Ràdio Estel, en Joan Ortíz. La família havia col·locat una fotografia del finat sobre el taüt. Quan en Raimon va anar a aspergir-lo, es va aturar un instant mirant la foto, emocionat però amb la certesa que ja era al Cel, com nosaltres avui ens emocionem veient tantes fotos del nostre benvolgut Raimon que els amics han penjat a Youtube en un  bell homenatge plàstic que porta per títol: “Més de 40 anys caminant junts.”
Un amic jesuïta ens explicava així els darrers moments:
“Està en pau. Aquesta tarda li hem donat la Unció dels Malalts. Una bona colla de companys jesuïtes i familiars. Ha estat emocionant...
Fins aquest matí no s’ha adonat que era al final.
Quan l’ha visitat el Dr. Nomdedeu li ha preguntat: però què és el que tinc?
Més tard ha preguntat al Llorenç Puig i a la seva neboda gran: És per morir? Li han dit Sí. Llavors ha respirat fons, ha tancat els ulls i s’ha quedat en pau. Les infermeres s’han quedat sorpreses del clima de pau, serenor i emoció de les visites que està tenint.
Estimats, s'acaba una època...!

Que tingueu una bona festa.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET