Ràdio Estel
Escultura de Sant Josep al Santuari de Sant Josep de la Muntanya
RÀDIO ESTEL 
"Més que una figureta del pessebre, és un creient de soca-rel"
Àngels Arrabal, del Santuari de Sant Josep de la Muntanya, ha obert l'hora informativa de la Fórmula Estel parlant del pare de Jesús
@BorjaDeMaria 19/03/2018

Feliç Sant Josep i feliç dia del Pare! 

La Fórmula Estel d'aquest dilluns l'hem començat amb El Pensament del Dia d'Àngels Arrabal, membre de la Comunitat del Santuari de Sant Josep de la Muntanya (Barcelona), "el primer santuari de tot el món eregit en honor i devoció a Sant Josep". Sant Josep, ha explicat Arrabal, "és quelcom més que una figureta del pessebre, és un creient de soca-rel que no va dubtar gens ni mica quan l'àngel li va fer saber la voluntat de Déu".

12a Jornada de Mestres i Professors de Religió
Aquest dissabte s’ha celebrat al Col·legi dels Jesuites de Sarria Sant Ignasi de Barcelona la Dotzena Jornada de Mestres i Professors de Religió de les diocesis amb seu a Catalunya. Pere Micaló, Coordinador del SIERC (Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió a Catalunya) i delegat episcopal d’ensenyament del bisbat de Girona, ha recollit les conclusions: "És important que els docents es puguin trobar, més enllà de l'espai de reflexió. Hem procurat que hi hagi uns llargs espais per a treballar això i compartir experiències. I ens hem preguntat: Com ho podem fer per apropar els alumnes a la classe de religió? Surten contents?".

Vladimir Putin serà president fins el 2024
Alexander Golovin, analista internacional i membre del grup Catalans lliures, ha fet El Comentari de l'Actualitat: "Putin ha ampliat una majoria, la més gran de la seva història, i l'abstenció ha baixat. L'autoritat i la legitimitat de Putin es veu clarament reforçada"

I l'hora informativa de la Fórmula l'hem tancat amb els 300 anys de la Construcció de la Capella de la Mare de Déu dels Dolors de Vilalba dels Arcs: "Hem tornat als orígens - ha narrat Margarita Sampé - Es fa el Rosari, una Missa amb rectors foranis del poble, i després es canta a la Verge dels Dolors. Per més endavant estem preparant una exposició".


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET