Ràdio Estel
L'any 1991, Eslovènia va aconseguir la seva independència
ALTRES 
"El conflicte d'Eslovènia no es comparable amb el cas català"
El corresponsal en conflictes bèl·lics Nicolás Valle diu que avui malauradament hi ha pocs processos d'independència sense violència
 11/12/2018

"La independència d'Eslovènia no és comparable amb el cas català ". Són paraules de Nicolás Valle, corresponsal bèl·lic i professor de periodisme internacional, que avui ha estat entrevistat al programa A Primera Hora, i ha precisat que l'actual situació de l'estat espanyol no es pot comparar en res a la situació en la qual es trobava l'estat de Iugoslàvia l'any 1991, quan Eslovènia va celebrar dos referèndums d'independència que finalment van ser reconeguts per la comunitat internacional després de deu dies de conflicte militar.


L'any 1991, Iugoslàvia, estava en procés de descomposició com a estat federat i la resistència de la població eslovena va sorprendre l'exèrcit Iugoslau que en aquell moment era considerat el quart més potent del món.

L'ONU (Organització de les Nacions Unides), i la UE (Unió Europea) i la resta d'organismes internacionals al llarg de la història han reconegut com a estats independents aquells països on s'ha produït un conflicte armat, i l'estat espanyol a hores d'ara, és un estat plenament democràtic i membre de la Unió Europea.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET