Ràdio Estel
COMUNICACIÓ 
Docat, la resposta a les preguntes més complexes de l’Església actual
L’Editorial Claret publica una traducció popular de la doctrina social de l’Església catòlica amb un pròleg del papa Francesc
Redacció 09/01/2019

Després de l’èxit del llibre “Youcat”, el popular Catecisme Jove de l’Església, l’Editorial Claret ha decidit continuar treballant per ajudar els joves a respondre les preguntes més complexes que es plantegen a l’actualitat. Per fer-ho, l’Editorial ha publicat “Docat, Què cal fer?”, una traducció també popular de la doctrina social de l’Església catòlica, escrita per Peter Schanllenberg sota la supervisió dels cardenals Christoph Schönborn i Reinhard Marx.

La publicació està adreçada principalment als joves, amb la intenció de motivar-los a llegir els grans documents de l’Església que expliquen la Doctrina Social Catòlica. Dins aquest afany d’ajudar-los perquè pugin actuar segons les màximes de la veritat, el llibre ha comptat amb la col·laboració de reconeguts científics i de diversos joves, que hi han contribuït enviant fotografies i formulant preguntes que l’autor intenta resoldre.

El resultat d’aquest treball conjunt, com ha explicat l’Editorial Claret en un comunicat, és una publicació que “conté 328 preguntes complexes i rellevants, i centenars de cites de pensadors, sants, filòsofs, papes i fragments bíblics”.

D’altra banda, el llibre també inclou un pròleg escrit pel papa Francesc, on insisteix als cristians que s'involucrin activament en un món més just: “Un cristià, si no és revolucionari, en aquest temps, no és cristià!”.

 


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET