Ràdio Estel
Escola
ESCOLES 
VIII Assemblea de les Institucions Educatives de l’Escola Pia de Catalunya
Més d’un centenar de persones decideixen quins han de ser els objectius de la Institució per als propers quatre anys (2019-2023
Redacció 17/01/2019

Aquest dijous 17 de gener, més d’un centenar de persones que formen part de l’Escola Pia de Catalunya de Catalunya s’han reunit al Centre Neàpolis de Vilanova i la Geltrú (Rambla Exposició 59-69) per celebrar la VIII Assemblea de les seves Institucions Educatives.

L’acte, com ha explicat l’organització en un comunicat, ha de servir perquè els gerents, docents, representants de les famílies i fins i tot delegats dels alumnes, avaluïn la feina feta en el darrer quadrienni i decideixin quines seran les polítiques i els objectius de la Institució per als propers quatre anys (2019-2023). Per fer-ho, més de 150 persones amb dret a vot culminaran un procés participatiu que va començar el passat més de setembre i que va permetre a tots els treballadors i membres de l’Escola Pia plantejar noves propostes mitjançant una plataforma digital.

L’Assemblea, a més, compta també amb la participació del P. Eduard Pini, provincial de l’Escola Pia de Catalunya, del P. Enric Puig, secretari general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, i de la Sra. Pilar Contreras, directora general de Centres Concertats i Centres Privats de la Generalitat. 


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET