Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Xirinacs Avui, menció de qualitat al millor programa de ràdio
Els Premis Ràdio Associació reconeix entre d'altres la qualitat, innovació i presència de la llengua catalana.
 27/03/2019


El passat dimarts 26 de març al migdia es van donar a conèixer, en roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya, els guardonats de la 19a edició dels Premis Ràdio Associació. Uns premis que distingeixen cada any la qualitat, innovació, presència de la llengua o la inclusió dels programes radiofònics i els professionals de la ràdio arreu del territori català.

Enguany un dels programes premiats amb menció de qualitat al millor programa de ràdio ha estat Xirinacs Avui de Ràdio Estel. Un espai basat en el sacerdot, filòsof, polític i activista Lluís Maria Xirinacs, en el seu llegat amb una mirada de futur. Dirigit, produït i realitzat per Lluís Planas, expert en la figura de Xirinacs i amic personal del sacerdot i Joan Trias, periodista i locutor d’aquesta casa.

Recordem que aquesta 19a edició ha estat marcada per un rècord de 111 candidatures a un Premis Radio Associació que han guardonat, a més, professionals com Jordi Basté, Albert Om, Pepe Nieves, Lidia Heredia o Jaume Serra i programes com Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio, M.A.S. enllà de Ràdio Banyoles o el programa especial Nadal a la presó.

Des de Ràdio Estel agraïm el reconeixement d’aquesta menció de qualitat al millor programa de ràdio i felicitem a tots i cadascun dels guardonats. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper 25 d’abril a l’Auditori de la ONCE de Barcelona.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET