Ràdio Estel
Cantores de Hispalis als estudis de Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
"Expliquem la vida de Jesucrist cantant"
Pascual Gonzales amb Cantores de Hispalis arriba a Barcelona el proper 13 d'abril per oferir un espectacle increible al voltant dels darrers dies de la vida de Crist
Redacció 27/03/2019


Cantores de Híspalis és un grup de música fundat el 1976 a Sevilla que en els seus primers anys cantaven a favor de la solidaritat amb lletres reivindicatives. Amb el pas dels anys s'han convertit en un grup de referència a la cultura andalusa. El proper 13 d'abril a les nou del vespre actuaran a l'Auditori Fòrum de Barcelona en el transcurs de la gira estatal, i gràcies a Fundació Andacat, que estan portant a terme en diverses localitats espanyoles, sota el títol, Cristo, Pasión y  Esperanza. Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel n'hem parlat amb els components del grup on també cal destacar Pascual Gonzalez que estarà present al Auditori Forum. "Cantant volem explicar la vida de Jesucrist. Una figura com la seva ha estat explicada en pel·lícules, obres de teatre o llibres i nosaltres ho volem fer cantant". " Molta gent al finalitzar els concerts ens ha vingut completament emocionada a felicitar-nos pel missatge que transmetem des de l'escenari". El grup ha destacat que a Andalusia per Setmana Santa es paralitza tot ja que aquesta festivitat està molt arrelada a la idiosincràsia del poble andalús.

El grup sevillà vol seguir d'aquesta manera captivant un públic, que esgota entrades en molts dels seus concerts on actua.

Un repàs al judici del procés

Al programa també s'ha parlat de la darrera sessió del judici contra els líders independentistes, amb Eulogi Broto, jurista i professor de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona.

Pots escoltar el programa i l'entrevista a Cantores de Hispalis (minut 33) AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET