Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Jordi Margarit: “La ràdio continua estant present i amb més credibilitat que mai”
El president de Ràdio Associació de Catalunya ha parlat per al programa A Primera Hora, després de conèixer els bons resultats de la ràdio en general en el darrer EGM
 11/04/2019


Les darreres xifres de l’Estudi General de Mitjans han marcat el programa A Primera Hora de Ràdio Estel on hem parlat de ràdio, i de ràdio en català amb Jordi Margarit, periodista i president del Consell rector de Ràdio Associació de Catalunya: “Com ahir vam poder comprovar després de l’Estudi General de Mitjans l’estat de salut de la ràdio és excel·lent. En aquest sentit, s’ha augmentat el consum de ràdio considerablament, sense minvar l’audiència que tenien altres. Per tant, és un prova inequívoca que cada dia hi ha més oients que, parlin la llengua que parlin, escolten ràdio en català,” ha dit Margarit. 

El periodista català també s’ha mostrat esperançat amb el futur del mitjà: “La ràdio és el mitja de comunicació, a nivell europeu, de referència per informar-nos. És el mitjà al qual li donem més credibilitat.” La ràdio ha anat adaptant-se a les circumstàncies que ens ha tocat viure. Totes les previsions que deien que passarien respecte de la ràdio, com per exemple, que desapareixeria, al final no s’han donat. La ràdio continua estant present i amb més credibilitat que mai”, ha comentat Joan Margarit

Margarit també ha destacat la importància tant de les grans empreses de ràdio com de les que tenen pocs mitjans. D’altra banda, el periodista  també ha defensat la importància en aquest país de la ràdio municipalista: “Catalunya té una tradició radiofònica singularíssima. Des de les ràdios municipals es fa un increïble esforç”.

Aquest dijous al programa A Primera Hora hem parlat també de com està anant el judici del procés, de la causa del jutjat número 13 o de l’any de la detenció dels CDR Tamara Carrasco i l’Adrià Carrasco. N’hem parlat amb Montserrat Raga, magistrada i membre d’Àgora Judicial. A més, Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana ens ha portat les novetats del darrer número del setmanari.

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET