Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
La Fundació Pere Tarrés va beneficiar més de 500.000 persones el 2018
L'entitat presenta la memòria d'un any en el qual ha celebrat el seu 60è aniversari i ha commemorat els 125 anys de les colònies de vacances a Catalunya
 22/05/2019

Per tal de fer una valoració general del treball realitzat durant el curs, cada any la Fundació Pere Tarrés publica una memòria amb totes les xifres i les efemèrides més destacades dins l'entitat. La memòria del 2018, que es pot consultar a la web www.peretarres.org, ha mostrat una vegada més el gran compromís social de la fundació, que va beneficiar fins a 505.868 persones el curs passat a través dels seus projectes i activitats. Aquesta xifra, com ha explicat l'entitat a través d'un comunicat, suposa que fins a un 6,6% de la població s'estigui beneficiant de l'acció educativa i social de la Fundació Pere Tarrés.

De les fites més rellevants que es poden veure a la memòria hi trobem la celebració del 60è aniversari dels orígens de l'entitat, amb motiu del qual es va organitzar una trobada a Vilafranca del Penedès que va comptar amb la participació de més de 4.000 infants i joves dels centres d'esplai federats a la Fundació a través del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans. D'altra banda, el 2018 va ser l'any en què es van commemorar els 125 anys de l'inici de les colònies de vacances a Catalunya, una efemèride que es va celebrar amb un acte oficial al Palau de la Generalitat presidit per Quim Torra.

Totes dues fites constaten la llarga i consolidada trajectòria del lleure a Catalunya, i són una clara recompensa a l'esforç que realitza cada any la Fundació Pere Tarrés per ajudar que els infants puguin viure com a nens i nenes i créixer com a persones.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET