Ràdio Estel
VATICÀ 
Concert d’honor al Vaticà per als pobres i necessitats
Tindrà lloc a l’aula Pau VI i comptarà amb 7.000 convidats
AICA 06/11/2019

Dissabte 9 de novembre, a les 18.00, tindrà lloc a l’aula Pau VI del Vaticà el tercer concert Amb els pobres i per als pobres. L’objectiu dels organitzadors és “oferir una vetllada de música i reflexió espiritual i la inclusió dels nostres germans i germanes més pobres i necessitats”.

Hi participaran gratuïtament 7.000 convidats d’honor que seran col·locats als millors seients de l’aula: famílies en dificultats, ancians, persones sense llar i moltes en situació de fragilitat i precarietat que normalment no poden gaudir d’aquesta experiència.

El concert està organitzat pel Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització amb la col·laboració de l’Associació Nova Opera. El recital obrirà la III Jornada Mundial dels Pobres, que tindrà lloc el 17 de novembre amb el tema L’esperança dels pobres mai no serà defraudada.

Aquesta iniciativa vol “posar encara més al centre els nostres germans necessitats” per donar-los una “llavor d’esperança a través del llenguatge universal i apassionant de l’art musical”.

Igual que les dues primeres edicions, el concert comptarà amb l’Orquestra Italiana del Cinema, dirigida pel mestre Nicola Piovani i el Cor de la diòcesi de Roma, dirigit per Mons. Marco Frisina.

Enguany, el mestre Piovani interpretarà fragments de les pel·lícules de Roberto Benigni La vida és bella i Pinocho. Mons. Frisina proposarà dues suits que recullen els temes de les bandes sonores de pel·lícules famoses per a televisió inspirades en grans figures de Papes i sants.

Al final del concert, els voluntaris repartiran menjar a tots els pobres presents.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET