Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA Foto: Pep Daudé / basílica de la Sagrada Família
La Sagrada Família organitza activitats de Nadal per a tots els públics
La façana del Naixement s’il·luminarà els dies 19, 20, 21 i 22
Redacció 04/12/2019

La basílica de la Sagrada Família organitza activitats de Nadal per a tots els públics. Seguint amb la tradició dels darrers anys, s’il·luminarà la façana del Naixement els dies 19, 20, 21 i 22 amb tres sessions cada dia, a les 19 h, a les 19.30 h i a les 20 h, excepte del dissabte 21, que només hi haurà una sessió a les 19 h.

La representació, que té una durada aproximada de quinze minuts, és gratuïta. Encara que l’aforament dins del recinte és limitat, l’esdeveniment està dissenyat perquè tothom en pugui gaudir des del carrer. En finalitzar cada sessió, s’oferirà xocolata calenta al públic que hagi vist la il·luminació davant de la façana.

Taller de Nadal

Una altra activitat destacada és el Taller de Nadal, que permetrà que els infants de 6 a 12 anys, acompanyats per un màxim de dos adults, puguin viure el Nadal a la basílica. El taller inclou una visita centrada de manera especial a la façana del Naixement, una activitat de descoberta i un taller de manualitats, en què podran elaborar una estrella per al seu arbre de Nadal.

El Taller de Nadal es fa tots els caps de setmana des del 30 de novembre fins al 5 de gener; també la setmana del 30 de desembre. El preu és de 6,50 euros i cal reservar prèviament a taller@ext.sagradafamilia.org.

Missa del Pollet

El dimarts 24 de desembre, a les 19 h, el bisbe auxiliar Sergi Gordo presidirà la tradicional missa del Pollet. En acabar la missa, es farà l'adoració del nen Jesús, tant a l'interior de la basílica com a l'exterior, entre la gent aplegada davant de la façana del Naixement. L'entrada és lliure, però l'aforament és limitat.

Més informació: www.sagradafamilia.org


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET