Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
"Només treballen un 22 per cent de les dones amb discapacitat"
L'associació Dones No Estàndards organitza, per a aquest dimecres a Barcelona, la primera jornada per la igualtat laboral
 04/12/2019

En el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des del programa "A primera hora" de Ràdio Estel, hem parlat amb Carmen Riu, presidenta de l'associació Dones No Estàndard, que organitza la primera jornada per la igualtat laboral de les dones amb discapacitat. La convocatòria és per a aquest dimecres, a les 10 del matí, al Centre Cívic La Sedeta. Carmen Riu ha explicat que aquesta jornada neix "per donar visibilitat a la situació en la qual es troben les dones amb discapacitat a Barcelona i arreu del món, ja que només treballen el 22 per cent de les qui tenen alguna discapacitat i estan en edat laboral, cosa que és terrible". Igualment ha denunciat que "hi ha una bretxa salarial molt alta en relació amb els homes amb discapacitat", i ha afegit que "la bretxa salarial entre homes i dones amb discapacitat és d'un 23% sobre el salari mitjà i, comparat amb el dels homes sense discapacitat, és d'un 38%". A més, ha apuntat que "les dones se situen, pel fet de ser-ho, en un punt de partida inferior a la societat però, en tenir discapacitat, aquesta situació augmenta molt més".
 
Per aquest motiu, la presidenta de l'associació Dones No Estàndards ha comentat que, "de cara a la primera jornada per la igualtat laboral de les dones amb discapacitat, s'han preparat diverses activitats i xerrades, a més d'una exposició sobre un mètode per tractar la perspectiva de gènere a les entitats de persones amb discapacitat i un lliurament de diplomes a empreses sensibilitzades amb la igualtat".
 
Pots escoltar tota l'entrevista AQUÍ.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET