Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
Aquest Nadal, cantem amb els sensesostre
La parròquia de Santa Anna de Barcelona reuneix diversos artistes reconeguts per celebrar un concert benèfic a favor de les persones en situació de pobresa
Redacció 10/12/2019

El proper dissabte 14 de desembre a les 12 del migdia, l'Església de Santa Anna de Barcelona acollirà un concert benèfic per recaptare fons per a l'Hospital de Campanya de la mateixa parròquia, que diàriament ajuda les persones en situació de pobresa oferint allotjament i/o alimentació.

El concert, que porta el nom de "Cantem amb els sensesostre", és una iniciativa que van posar en marxa l'any passat l'impulsora de l'Hospital de Campanya, Viqui Molins i la cantautora Marina Rosell, que després del gran èxit de la seva primera edició han decidit repetir amb la mateixa fórmula. Una de les claus a l'hora d'aconseguir una participació massiva de la gent és la col·laboració desinteressada d'un gran nombre d'artistes catalans de primera línia, que tant l'any passat com aquest dissabte actuaran a l'Església de Santa Anna i seran un al·licient per a tots els que vulguin gaudir de la bona música en un ambient solidari a favor dels sensesostre. Els músics que participaran en el concert d'aquest dissabte són la mateixa cantautora Marina Rosell, els grups Els Catarres i In Crescendo, Cesk Freixas i les germanes Meritxell i Judit Neddermann.

L'acte estarà presentat per la periodista Ariadna Oltra, i el preu de les entrades serà de 10 euros o la voluntat. Com ha explicat la religiosa Viqui Molins, aquesta és una de les poques ocasions en què l'Hospital de Campanya pot recollir diners, ja que l'entitat no rep cap subvenció pública i subsisteix gràcies a ajudes i donacions.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET