Ràdio Estel
AQUESTA SETMANA 
Un treball de «Catalunya Cristiana» sobre la soledat de la gent gran reconegut amb un accèssit als Premis Fundació DomusVi
Guardons a iniciatives que milloren la qualitat de vida de persones grans o amb dependència
Redacció 17/12/2019

El Jurat dels Premis Fundació DomusVi, categoria Mitjans de Comunicació, ha atorgat a Catalunya Cristiana un accèssit pel reportatge «El llast de fer-se gran en solitud» i l’entrevista al psicòleg i gerontòleg Javier Yanguas «Aquesta societat no té un projecte per a la vellesa i cal formular-lo». «Havent fallat el Primer premi de la categoria, d'acord a les Bases de el Premi, el Jurat ha tingut en compte el valor i la qualitat del seu projecte, i l'ha considerat mereixedor d'un reconeixement exprés, atorgant-li aquest accèssit», ha explicat Javier Jiménez, director de la Fundació DomusVi.

La d’enguany és la quarta edició d’aquests premis que es van lliurar en una gala que es va fer el 26 de novembre passat al Teatre Amaya de Madrid. DomusVi gestiona més de 25.000 places en 198 residències de gent gran i d'atenció diürna a Espanya i ocupa més de 21.000 treballadors. Ofereix, sobretot, atenció especialitzada a gent gran i salut mental, a banda de prestar atenció domiciliària a través de les unitats especialitzades en la cura a la llar (servei d'ajuda a domicili i teleassistència).
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET