Ràdio Estel
COMUNICACIÓ 
La Filmoteca Vaticana projecta el documental "Sagrada Família. La Bíblia en Pedra"
El projecte, produït per Animaset, mostra l'obra d'Antoni Gaudí a través del relat bíblic
Redacció 10/01/2020

El 8 de gener passat, la productora catalana Animaset va projectar el seu documental estrella, Sagrada Família. La Bíblia en Pedra, a la Filmoteca Vaticana, davant dels mitjans de comunicació i d'una important representació eclesiàstica i institucional.
El documental, que es projecta diàriament a la Sagrada Família, explica el relat bíblic a través de l'obra d'Antoni Gaudí, començant per la creació del món i acabant per la resurrecció de Jesús.

Després de la projecció, els assistents a l’acte van participar en una taula rodona que va moderar Míriam Díez, directora de l’Observatori Blanquerna i vicepresidenta de la Fundació Catalunya Religió, i en la qual van intervenir el rector de la Sagrada Família, Josep M. Turull, i la directora de la Filmoteca Vaticana, Claudia di Giovanni.
Com va explicar Josep M. Turull, el documental transmet a la perfecció l’essència de Gaudí, que amb les seves obres “és capaç de commoure els visitants, siguin ateus, creients o agnòstics”. En aquesta mateixa direcció, Claudia di Giovanni va exposar que amb les imatges del documental es pot sentir l’alè i la llum de Déu: “M’atreveixo a dir que la imatge ajuda a comprendre la transcendència cap a Déu”.

Per la seva banda, el claretià Màxim Muñoz, president d’Animaset, va cloure l’acte i va destacar la importància de fer aquesta presentació a la Filmoteca Vaticana: “Està molt clara la potència evangelitzadora de la Sagrada Família. Animaset hi ha afegit la creativitat i el talent. El nostre objectiu és posar-nos al servei de l’Església i entitats i institucions socials en matèria de comunicació”.  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET