Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Sor Lucía Caram i el Padre Ángel demanen ajuda per lluitar contra la pobresa infantil
L’activista i el fundador de Mensajeros de la Paz, promouen la campaña #Invulnerables
 24/01/2020


A casa nostra, 1 de cada 3 nens i nenes està en una situació de vulnerabilitat social. La pobresa infantil és una pobresa propera, de quilòmetre zero, però malauradament molt poc visible per a la majoria de la societat. El projecte Invulnerables pretén posar el focus sobre la pobresa infantil a casa nostra per donar a conèixer aquesta situació i fomentar la participació de la societat. Invulnerables és una iniciativa impulsada per la Fundació Convent de Santa Clara i Mensajeros de la Paz, amb el Padre Ángel, i amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”. En declaracions a Ràdio Estel, una de les impulsores de la iniciativa, Sor Lucía Caram, ha demanat que “els governs incloguin la pobresa infantil en els seus plans”. A més, ha recordat que “Espanya la pobresa té rostre infantil”, i ha afegit “que els nens no voten, però tenen veu i pateixen”. D’aquesta preocupació arriba un any més Invulnerables, amb el lema contra la pobresa infantil, “Amb tu som més forts”. 

#Invulnerables proposa lluitar contra la pobresa infantil a través de dues vies. D’una banda, fent una aportació econòmica en aquesta pàgina web www.somosinvulnerables.org o  d’altra banda, implicant-se en accions de divulgació per fer que aquesta qüestió adquireixi una rellevància social que correspongui als elevats índexs de pobresa infantil. Pots fer servir el #invulnerables per fer difusió de la campanya a les teves xarxes socials. Els ingressos que es recaptin gràcies a #Invulnerables es destinaran a fer front a la pobresa infantil d’una manera integral.

I aquest matí al programa A Primera Hora també hem conegut la tasca de la Fundació Adsis, una entitat sense ànim de lucre que, des de fa més de 50 anys, treballa per brindar oportunitats a persones que es troben en situacions de vulnerabilitats. Per a més informació  https://www.fundacionadsis.org/ca

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET