Ràdio Estel
Miquel
PROGRAMES 
Aquest dilluns 2 de març, comença un nou programa matinal a Ràdio Estel, dirigit i presentat per Miquel Murga
“Oh 10 meu!”, que s’emetrà de 10 a 11 hores, de dilluns a divendres, parteix del format dels Top 10 clàssics de la ràdio, però obert a totes les temàtiques
 28/02/2020

L’actor i comunicador Miquel Murga dirigirà i presentarà, a partir d’aquest dilluns dia 2 de març, un  nou programa a Ràdio Estel amb la intenció d’ampliar el format dels Top 10 de tota la vida i donar cabuda a qualsevol tipus de temàtica.

“Oh 10 meu!”, que és el títol del programa, s’emetrà de dilluns a divendres entre les 11 i les 12 del matí  i proposarà cada dia als oients la creació d’una llista de 10 a partir dels informes i reportatges que elaborarà el programa.

Així, per la primera setmana està previst realitzar les llistes de “Les 10 millors pel·lícules d’amor”, “Els 10 racons més tranquils de Catalunya”, “Les 10 postres més delicioses que heu menjat mai”, “Els 10 millors llibres d’aventures” i “Les 10 millors cançons dels anys 70”.

El programa comptarà en cada edició amb l’entrevista a un personatge relacionat d’alguna manera amb la llista de 10 que es proposi. Pel programa inaugural de dilluns que ve, la convidada serà l’actriu Assumpta Serna, afincada habitualment a Madrid, que ha treballat en més de 200 pel·lícules i que va ser notícia extraordinària a la dècada dels 80 per la seva participació a la sèrie americana “Falcon Crest” i a la pel·lícula “Orquídea Salvaje” al costat de Micky Rourke.

“Oh 10 meu!” comptarà amb la realització tècnica de Jordi Carretero i Toni Huguet i amb la col·laboració habitual des de la redacció i co-presentació del també actor Roger Cantos.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET