Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Mesures de prevenció de la Sagrada Família davant del coronavirus
La Junta Constructora acorda aturar les obres i les visites a la basílica, però es manté el calendari d'actes litúrgics
Redacció 11/03/2020

La Junta Constructora de la Sagrada Família ha decidit aturar les obres de construcció i les visites al temple a partir de divendres 13 de març. Aquesta decisió es fa extensiva a la Casa Museu Gaudí, ubicada al Park Güell, i es pren amb la voluntat de protegir els visitants, tot el personal i els col·laboradors externs del temple del risc de possibles contagis per la COVID-19. La reobertura del temple no té una data fixada, però s’estudiarà la situació de forma periòdica i s’informarà pertinentment.

Pel que fa als actes litúrgics previstos en els pròxims dies, es manté el calendari en atenció als fidels i s’adequarà l’espai de celebració per aplicar-hi les mesures preventives adients. D’aquesta manera, les misses internacionals de dissabte al vespre i diumenge al matí, així com els oficis de Setmana Santa, continuaran celebrant-se amb el personal de seguretat imprescindible.

Aquestes mesures s'afegeixen a les que ja s'havien pres anteriorment, com suspendre el taller familiar de Setmana Santa que estava previst oferir a partir del pròxim 28 de març, així com les visites didàctiques programades per als pròxims dies. També ha quedat suspesa la il·luminació de la façana de la Passió, emmarcada en els actes de celebració de la Setmana Santa prevista per als pròxims dies 2, 3, 4 i 5 d’abril.

Els concerts de Mans Unides, previst per al 27 de març, i de Setmana Santa, que s’havia de celebrar el 28 de març, han quedat ajornats a l’espera d’una nova data.














  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET