Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Tècniques i recursos per gestionar el confinament a casa
El coach Mariano Tamagnin fa a Ràdio Estel recomanacions per poder administrar amb més facilitat l’aïllament a casa
 19/03/2020


Aquest dimecres al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb el coach Mariano Tamagnin, col·laborador del programa Temps de Benestar amb Marc Rius, per tal de conèixer aquelles tècniques sobre com passar-ho millor aquests dies de confinament a casa. Com podem prendre’ns amb certa filosofia això de passar a casa dies confinats? Cal ser positiu o realista? Pot ser que això ens ajudi per prendre’ns la vida diferent quan tornem a la normalitat?

Segons el coach “aquest és un excel·lent moment per descobrir-nos a nosaltres mateixos”. En aquest sentit, diu que “hem d’aprofitar aquest confinament d’una manera personal per poder coneixe’ns millor”. Mariano Tamagnin ha dit també a Ràdio Estel que “hem d’intentar ser positius sense deixar la realitat a banda”. Pel que fa a les persones que estiguin aïllades amb nens a casa, el coach ens proposa parlar amb ells, saber que és el que els preocupa o amoïna. “Ara més que mai és un bon moment per la comunicació en família”, ha dit el coach. 

El mateix diu amb la parella. Segons l’expert aquesta crisi que ens ha portat el coronavirus, en àmbit laboral, ens demostra que el teletreball és una eina que potencia la productivitat dels treballadors. Ha afegit que “el pas del Covid-19 ha generat també una creativitat desbordant provocada per l’aïllament”. A més, ha recomanat reflexionar i ocupar el temps de què disposem d’una manera ordenada i racional. 

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET