Ràdio Estel
ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
L'arquebisbat de Barcelona posa en marxa un nou servei d'atenció espiritual per a malalts hospitalitzats
Els capellans i altres agents de Pastoral de la Salut faran un servei d'escolta telefònica
Redacció 27/03/2020

L’Arquebisbat de Barcelona posa en marxa un nou servei d’atenció espiritual especialment dirigit a malalts hospitalitzats i a les seves famílies. Els capellans i altres agents que estan al servei religiós d'hospitals, en nom de l'Església Arxidiocesana de Barcelona, faran un servei d'escolta telefònica als pacients i a les famílies, per donar-los consol, per convidar-los a la pregària, perquè se sentin confortats i alliberatsAquesta iniciativa neix en plena situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia del Covid-19 i quan centenars de persones infectades estan ingressades en diferents centres hospitalaris de la diòcesi de Barcelona.

 

El Secretariat diocesà de Pastoral de la Salut de l'Arquebisbat de Barcelona coordinarà aquest nou servei. Les famílies interessades poden sol·licitar-lo a través d’un correu electrònic: atencioespiritualhospitalaria@arqbcn.cat  Només caldrà indicar el nom del familiar del pacient amb qui cal contactar, a quin hospital està ingressat i un número de telèfon de contacte i, a ser possible, un horari disponible per poder contactar-hi. 

 

En les següents hores un capellà o qualsevol altre agent del servei religiós contactarà per via telefònica amb la família. Totes les dades de caràcter personal que ens facilitin seran eliminades quan hagi passat la pandèmia, d'acord amb la llei de protecció de dades.  

   El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET