Ràdio Estel
VATICÀ Foto: OMP
Ajuda del papa Francesc per a les missions
El Pontífex estableix un fons d’emergència davant la Covid-19
AICA 07/04/2020

El papa Francesc ha impulsat un fons d’emergència a través d’Obres Missionals Pontifícies (OMP) per ajudar les persones i comunitats que s’han vist tràgicament afectades per la propagació de la Covid-19.

Aquest fons d’emergència es destinarà a acompanyar les comunitats afectades als països de missió a través de les estructures i institucions de l’Església.

El Papa ha destinat 750.000 dòlars com a contribució inicial per al fons i ha demanat a les entitats de l’Església que tenen la possibilitat i ho desitgen, que contribueixin a aquest fons a través de les OMP de cada país.

L’arquebisbe Giampietro Dal Toso, president de les OMP, ha declarat que “a través de l’activitat de l’Església de predicar l’Evangeli i ajudar concretament mitjançant la nostra àmplia xarxa, podem demostrar que ningú no està sol en aquesta crisi”.

Per això, ha assenyalat: "Demano a la nostra xarxa de les OMP, presents a totes les diòcesis del món, que facin tot el possible per donar suport a aquesta important iniciativa del Sant Pare”.

Les Obres Missionals Pontifícies són el canal oficial d’ajuda del Papa a més de 1.110 diòcesis, sobretot d’Àsia, Àfrica, Oceania i part de la regió amazònica.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET