Ràdio Estel
El bisbe de Lleida, Salvador Giménez.
ESGLÉSIA CATALUNYA 
La diòcesi de Lleida crea un fons per respondre a la crisi social arran de la Covid-19
El bisbat aportarà inicialment 20.000 euros i fa una crida als mossens i fidels perquè hi facin aportacions
Redacció 25/04/2020

El Bisbat de Lleida ha creat un fons diocesà per atendre les necessitats de les persones més vulnerables arran de la crisi provocada per la Covid-19. El bisbe Salvador Giménez Valls ha enviat una carta a sacerdots, religiosos, delegats episcopals, laics i fidels de la diòcesi on comunica que el bisbat ha fet una aportació inicial de 20.000 euros i els anima a contribuir-hi econòmicament. A més, proposa a tots els mossens que donin una part dels seus ingressos anuals utilitzant una d’aquestes modalitats: una mensualitat, l’extraordinària de l’estiu o un percentatge de la gratificació durant uns mesos.


La totalitat de la recaptació es destinarà a la Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Caritativa i Social que, tal com ha destacat el bisbe Salvador, "mai s’ha aturat en l’ajuda al proïsme i ha vist com es triplicava en pocs mesos la demanda de les diverses atencions". La Xarxa d'Entitats Cristianes d’Acció Caritativa o Social del Bisbat de Lleida està format per 17 entitats que treballen pels més vulnerables de la nostra diòcesi.


El prelat afegeix a la seva carta: "Reitero la crida a la solidaritat de tots en aquest fons que voluntàriament cadascú decideix. Qualsevol pot participar en aquesta iniciativa a més d’atendre el sosteniment de la mateixa església".


Les aportacions a aquest fons diocesà es poden fer als següents comptes corrents:

. BANC DE SABADELL. ES 49 0081 0455 9900 0185 5494

. CAIXABANK ES 51 2100 0203 7901 0406 3631

 


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET