Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Saps com gestionar la teva econòmia domèstica?
L’economista Ivan González ofereix claus i diu que “no està clar que la crisi sigui més greu que l’anterior”
 02/06/2020


L'atur puja de 26.573 persones a Espanya, l’augment més gran del maig. Després de conèixer aquesta notícia, aquest dimarts a Ràdio Estel, hem parlat d’economia domèstica. El més problable és que arribi després de tot una nova crisi, que sembla més crua que l’anterior, la del 2008. Com ho haurem de gestionar tot plegat des de casa? L’economista social Ivan González ha respost aquest dimarts a aquesta i altres preguntes en el programa ‘A Primera Hora’.

Ivan González ha donat les claus per poder gestionar la nostra econòmia després del Covid-19. Primer de tot, ha volgut deixat clar que “hi ha hagut una parada econòmica, però no està clar que la crisi sigui més greu que l’anterior”. González ha assegurat que “ens en sortirem”, alhora que ha remarcat que “la pujada i la recuperació serà amb calma i de mica en mica”. Davant d’aquest fet, l’economista ha explicat que “els ingressos que tenim a casa són fixos” i que “hem d’intentar abaratir la despesa”. 

Com abaratir la despesa?

Ivan González ha argumentat que “les despeses prescindibles són les que mirem com a desitjos”, i ha afegit que després hi ha “les fixes, com poden ser les hipoteques, aigua i llum, entre d’altres”. D’aquesta manera, l’economista ha dit que “podem mirar de no gastar tant en supermercats o roba”. I també ha apuntat que “està bé que gastem diners en oci, sempre que sapiguem gestionar-ho tot bé”.

Pots tornar a escoltar AQUÍ  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET