Ràdio Estel
CULTURA 
Catalonia Sacra convida a visitar les esglésies de Catalunya
L'entitat ha posat en marxa una campanya per promoure el turisme al patrimoni cultural d'arrel religiosa de "km 0"
Redacció 08/07/2020

Les circumstàncies extraordinàries provocades per la pandèmia del Covid-19 han fet que aquest estiu molts catalans passin les vacances a Catalunya, i és per això que diverses entitats turístiques del país han reforçat les seves campanyes per oferir la destinació ideal. Un exemple el trobem a Catalonia Sacra, que aquest dimecres 7 de juliol ha posat en marxa la iniciativa "Tot és aquí", una campanya que convida a visitar esglésies amb valor patrimonial d'arreu de Catalunya.

La campanya, que comprèn una trentena d'espais oberts a la visita que es poden consultar a la pàgina web de Catalonia Sacra, posa en valor aspectes del patrimoni cultural de l'Església, com són els paisatges, la memòria, el silenci o l'ànima. Per descobrir totes aquestes cares, "Tot és aquí"visibilitza els grans monuments com són les catedrals, els monestirs, o les ermites que hi ha repartides arreu de la geografia catalana, i que comprenen estils molt diversos.

Com ha explicat l'entitat, l'objectiu és "incentivar un consum cultural de proximitat de km 0, i que va molt més enllà de l'entreteniment", ja que també ofereix enfocaments diversos com l'espiritual o de reflexió.  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET