Ràdio Estel
ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
Mn. Salvador Bacardit, nou rector del Seminari Conciliar de Barcelona
Nomenament d’un nou rector i equip de formadors i directors espirituals del Seminari Major i Menor Diocesà de Barcelona
Redacció 22/07/2020

L’arquebisbe de Barcelona, Joan-Josep Omella, ha nomenat Salvador Bacardit nou rector del Seminari Conciliar de Barcelona, que inclou els nivells Major i Menor de l’arxidiòcesi, com també de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. Salvador Bacardit, fins ara rector de Sant Vicenç de Sarrià, estarà acompanyat pels formadors David Álvarez Rodríguez i Bernat Gimeno. A més, els directors espirituals seran Pere Montagut i el jesuïta Xavier Rodríguez.

D’altra banda, Joan-Pere Pulido continuarà sent el delegat diocesà per a la Formació dels Seminaristes de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. El cardenal Omella, el bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés, i els bisbes auxiliars Sergi Gordo i Toni Vadell han expressat, en un comunicat, el seu agraïment als qui han dirigit el Seminari de Barcelona aquests últims anys. Són el fins ara rector Felip-Juli Rodríguez, els formadors Miquel Ramón  i Jordi Domènech Llauradó i el director espiritual, Joan Rodríguez.

En el mateix comunicat sobre aquests nomenaments, l’Arquebisbat de Barcelona anima tots els creients a implicar-se en la pastoral vocacional des de la pregària i des del suport a la crida que molts joves senten per encaminar-se al sacerdoci i a la qual poden respondre afirmativament.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET