Ràdio Estel
ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
La catedral de Barcelona adapta els serveis als visitants per garantir la prevenció davant la Covid-19
S’han iniciat visites guiades en català, castellà i anglès en horari diürn cada dissabte
Església Barcelona 26/08/2020

La catedral de Barcelona ha reiniciat la seva activitat millorant, adaptant i fent més accessibles els seus serveis telemàtics pels visitants i, també, inaugurant visites guiades en català, castellà i anglès. Tot plegat per donar un millor servei a tots els visitants amb totes les garanties sanitàries i de prevenció davant la Covid-19.

D'una banda s'ha creat una app gratuïta amb la guia multimèdia que fins al mes de març s’havia ofert amb un dispositiu de lloguer (ara fora d'ús). Cada visitant se la pot descarregar al mòbil (amb adaptació per a persones amb audició reduïda) i gaudir de l’explicació audiovisual de 30 espais i peces que configuren la història social i artística de la societat barcelonina dels darrers 1.000 anys. Les persones que accedeixin a la catedral també podran gaudir d'una renovada app que, des de les terrasses del temple, permet identificar amb una visió de 360 graus 30 dels edificis i espais més emblemàtics de la ciutat. 

D'altra banda, tenint en compte la gran demanda, s’han iniciat de manera regular visites guiades en català, castellà i anglès en horari de visita diürn cada dissabte. També s’han restablert les visites nocturnes que permeten accedir als espais que habitualment no són visitables i que permeten la contemplació crepuscular de la ciutat. 

El preu de l'entrada general per als turistes és de 9 euros, i inclou la visita al Cor gòtic, la Sala Capitular, l'accés a les terrasses i la guia multimèdia. Els barcelonins tenen l'accés gratuït i poden adquirir els serveis d’accés a les terrasses, com fins ara, per 3 euros, i la guia multimèdia per 2 euros. Tots els productes es poden adquirir anticipadament a tickets.catedralbcn.org. L'accés de visita és de dilluns a dissabte, de 10.30 a 17.30 (darrer accés a les 17 h) excepte festius religiosos.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET