Ràdio Estel
Joan-Josep Omella prioritza l'escolta i l'acompanyament dels joves en un missatge d'inici del curs
ESGLÉSIA CATALUNYA 
El cardenal Omella anima els creients a "acompanyar els joves"
En una carta, 'Déu és amb mi!', l'arquebisbe de Barcelona proposa el model de Joan Roig Diggle, que serà beatificat el 7 de novembre
@IgnasiMiranda 17/09/2020


L'Arquebisbat de Barcelona acaba de fer pública la carta pastoral «Déu és amb mi!», amb la qual el cardenal Joan Josep Omella s'adreça a tots els diocesans per preparar un nou curs que tornarà a estar marcat per la pandèmia del Covid-19 i per la crisi sanitària, social i econòmica que ha provocat. Malgrat tot, a nivell diocesà, el curs 2020-2021 comptarà amb una data de referència, que és el proper 7 de novembre. Aquest dia, la basílica de la Sagrada Família acollirà, coincidint amb el desè aniversari de la seva dedicació, la cerimònia de beatificació de Joan Roig i Diggle, jove nascut a la mateixa arxidiòcesi i que va patir el martiri a l'edat de dinou anys.

L'arquebisbe de Barcelona destaca que "la mort de Joan Roig i Diggle és la d’un innocent que va buscar el bé i la justícia arreu on va passar, i que la seva "exemplaritat" té molt a veure amb "la seva preocupació constant per allò que el papa Francesc anomena «la dimensió social de l’evangelització»". Finalment, Omella assegura que, "en aquest temps que ens toca viure, és més necessari que mai tenir persones que dediquen temps de qualitat a escoltar, a animar i a acompanyar els joves perquè puguin descobrir la seva veritable vocació de lliurament a Déu i de servei amorós i joiós als germans".


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET