Ràdio Estel
Laura Pérez i Daniel Espresate
RÀDIO ESTEL 
El programa “El Gripau Blau” de Ràdio Estel recull el premi RAC
Aquest dijous es van entregar els premis Ràdio Associació de Catalunya al Liceu de Barcelona, ajornats per la pandèmia.
 09/10/2020


El Gripau Blau, un espai de Ràdio Estel realitzat pel grup d'animació infantil Ara Va de Bo ha estat guardonat amb una de les mencions de qualitat dels premis Ràdio Associació de Catalunya. Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, Jordi Roura, realitzador del programa des del 2011 i un dels fundadors del grup Ara Va De Bo, ha destacat la ràdio en català  i els programes infantils. D’altra banda, Jordi Roura ha anunciat que properament sortirà a la venda un CD del programa El Gripau Blau. 

La gala dels vintens premis Ràdio Associació ha estat condicionada per la crisi sanitària, i fins i tot després d’haver-se ajornat més de mig any, s’ha hagut de celebrar gairebé sense públic, ja que l’assistència ha estat limitada als organitzadors, jurat, autoritats i premiats.

En la categoria de millor programa de ràdio, el jurat ha atorgat una de les mencions de qualitat a El gripau blau, un espai de Ràdio Estel que "treballa per divulgar el patrimoni musical i literari per a un públic infantil en les diferents variants de la llengua". 

Durant l'acte, també han estat premiats els periodistes Anna Punsí, Maria Núria Revetlle i Benet Íñigo, i el programa Via Lliure, de RAC1.

Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET