Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
La figura de Lluís Companys és “un gran llegat de llibertat i dignitat”yarem votant i governant”
Avui fa 80 anys el president Lluís Companys va ser afusellat per la dictadura franquista. El líder d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha parlat a Ràdio Estel del llegat de Lluís Companys.
 15/10/2020


Aquest dijous es commemoren els 80 anys de l’afusellament de Lluís Companys. El programa A Primera Hora de Ràdio EStel hem parlat de la seva figura amb el regidor de L’Ajuntament de Barcelona i Diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana, Ernest Maragall. 

El polític català ha remarcat “el gran llegat de llibertat i dignitat” que ens va deixar Lluís Companys, i que “avui dia encara està ben viu”. “La llibertat de Catalunya la guanyarem votant i governant” ha remarcat el líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona. A més, Maragall ha assegurat que “a l’estat no l’hem desperar, sinó d’exigir”, en relació al judici i execusió de Companys.

Analitzant l’actualitat i la memòria històrica el polític català també ha dit, en declaracions al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, que “no s’ha fet net del que vol dir dictadura i feixisme”. “L’Estat no ha fet net, encara conté elements d’aquella època. Hi ha una continuitat de l’etapa del franquisme”, ha sentenciat.

Pots tornar a escoltar AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET