Ràdio Estel
CULTURA 
La Fundació Joan Maragall presenta el programa del nou curs i proposa "diàleg, cristianisme i cultura" per afrontar la crisi
L'entitat proposa una sèrie d'activitats a l'entorn del Tríptic de la pandèmia: la mort en solitud, el temple buit, la natura desbordada per reflexionar sobre la situació actual causada pel virus Covid-19
Macià Grau 20/10/2020

El dilluns 19 d'octubre, la Fundació Joan Maragall (FJM) va inaugurar a l'Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona el curs 2020-2021, i va presentar el programa d'activitats que l'entitat realitzarà, que com no podria ser d'una altra manera, estaran plenament relacionades amb la crisi causada per la pandèmia.

La presentació va anar a càrrec del president de la FJM, el Dr. David Jou, que va explicar que en aquests moments les aportacions de la Fundació es resumeixen en tres paraules, diàleg, cristianisme i cultura: "La FJM intenta, en la mesura de les seves possibilitats, escoltar els problemes i donar raó crística i realista a les esperances; per tant, volem reflexionar sobre el que ens està passant, des de l'humanisme cristià en diàleg amb les vicissituds, problemes i esperances del món contemporani".

El mateix Dr. Jou va manifestar que la majoria de les activitats d'aquests curs s'estructuraran a l'entorn del que va anomenar Tríptic de la pandèmia: la mort en solitud, el temple buit, la natura desbordada. D'entre les propostes en destaquen el seminari de realitat econòmica i desenvolupament humà integral, un fòrum coordinat per Bernat Sellarès entorn del tema de l'economia de la solidaritat, i un seminari de ciència i fe que reflexionarà sobre els aspectes científics dels virus i dels tractaments.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET