Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
3.278 infermeres van respondre per col·laborar en la vacunació
Glòria Jodar, d’aquest col·legi professional, diu que les sanitàries “s’hi han implicat molt perquè aquest procés és clau”
 08/01/2021


El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha analitzat aquest divendres com estan vivint el procés i la gestió de la vacunació els infermers i les infermeres de Catalunya. Glòria Jodar, membre de la Vocalia d’Infermeria Familiar i Comunitària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, ha explicat que “la primera setmana de vacunació va ser d’incertesa”. Durant l’entrevista, ha comentat que “estàvem davant d’una vacuna nova, que no coneixíem, i ara està anant tot prou bé”. En el moment en què el Departament de Salut va fer una crida a les infermeres per la campanya de vacunació, s’hi van presentar 1.500, quan es demanaven 500 professionals. “La resposta de les infermeres sempre és immensament generosa”, ha dit Jodar. 

De fet, en aquesta segona campanya, s’han presentat 3.278 sanitàries només des del Col·legi d’Infermeria de Barcelona. En aquest sentit, la membre de la vocalia d’Infermeria Familiar i Comunitària del Col·legi Oficial ha assegurat que “hi ha molta feina per fer” i que “les infermeres saben que cal administrar la vacuna per al bé de la societat”. En un altre moment de l’entrevista, Glòria Jodar ha recordat que “el fet de vacunar implica un procediment que va més enllà d’injectar la vacuna”. Ha assegurat, a més, que “el fet que les infermeres estiguin molt cansades no vol dir que no tinguin ganes d’avançar”. 

Pots tornar a escoltar AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET