Ràdio Estel
Tardà ha explicat aquest dijous, a Ràdio Estel, algunes de les qüestions de fons reflectides en el seu llibre
POLÍTICA 
El republicà Joan Tardà publica el llibre ‘En defensa pròpia’
El llibre, segons l'exdiputat d'ERC, “són observacions que intenten analitzar, sens fer trampes, el que ha passat” des de l’1 d’octubre
Redacció 21/01/2021

“Permeteu, d’entrada, reconèixer un desassossec profund: L’alegria més intensa del darrer cicle electoral va anar acompanyada de la pitjor decepció. Ernest Maragall, liderant la candidatura republicana, va aconseguir la victòria a les eleccions municipals a la capital de Catalunya. Satisfacció que en complementava una altra: el resultat obtingut per Ada Colau establia per primera vegada unes condicions adients per forjar un govern d’esquerres, republicà i sobiranista”. Així comencen les primeres línies del llibre En defensa pròpia, un treball de Joan Tardà que acaba de publicar l’Editorial Pòrtic. En l'actual clima de desconcert polític, Joan Tardà defensa la perseverança d'un independentisme obert a la societat. L’obra compta amb el pròleg d’Arnaldo Otegi. En una entrevista, aquest dijous en el programa A Primera Hora, l’històric dirigent d'ERC ha explicat que “els republicans sempre han estat catalitzadors dels grans moments de la història política de Catalunya”

Tardà ha comentat que el llibre En defensa pròpia “són observacions, que intenten analitzar, sens fer trampes, el que ha passat” des de l'1 d'octubre de 2017. En aquestes declaracions a Ràdio Estel, el republicà ha afirmat que “l’1 d’octubre va ser una gran victòria del poble de Catalunya, però no va ser el triomf final”. En un altre moment de l’entrevista, el polític ha parlat sobre el futur govern que pot sorgir de les properes eleccions catalanes. Ell és partidari “d’un govern de front ampli”. En aquest sentit, ha dit que “el grau de cohesió d’un govern no té res a veure amb el nombre d’accionistes dels membres, sinó de la claretat dels seus objectius”

Es pot escoltar el programa A Primera Hora AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET