Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Les torres de la Sagrada Família, símbol de la nova Jerusalem
La meditació d’Armand Puig és un dels actes principals de la V Setmana de la Bíblia
Carme Munté Margalef 28/01/2021

En el marc de la V Setmana de la Bíblia, ha tingut lloc una meditació biblicoteològica a càrrec d’Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, acompanyat musicalment per l’organista Juan de la Rubia. La meditació, titulada  Les torres, símbol de la nova Jerusalem, s’ha celebrat presencialment a la cripta de la Sagrada Família alhora que s’ha pogut seguir telemàticament a través de la pàgina setmanadelabiblia.cat

La meditació d’Armand Puig ha versat sobre les divuit torres de la Sagrada Família: 12 dedicades als apòstols, 4 als evangelistes, 1 a la Mare de Déu, i la torre més alta, de 172,5 m, dedicada a Jesucrist.

Segons Armand Puig, la verticalitat de la Sagrada Família té com a objectiu elevar l’esperit, «com si la nova Jerusalem pugés, en comptes de baixar del cel».

L’acte va ser presidit pel bisbe auxiliar de Barcelona, Javier Vilanova, que va destacar la importància per a la vida cristiana de nodrir-se de la Paraula.

Recordem que la V Setmana de la Bíblia se celebra del 24 al 29 de gener amb el lema «Sortim a sembrar la Paraula». Està patrocinada per la Conferència Episcopal Tarraconense, i organitzada pel Centre de Pastoral Litúrgica, l’Abadia de Montserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, l’Editorial Claret i Ràdio Estel i Catalunya Cristiana.

Enguany, a causa de la pandèmia, els actes principals es poden celebrar telemàticament a través de la pàgina web de la setmana de la Bíblia. Dijous, a les 19 h, podreu seguir en directe una vetlla de pregària des de la capella de Sant Pau del Seminari de Tarragona.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET