Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
“Tots tenim una part de responsabilitat en l'1-O”
Joana Ortega, número dos de PdCat, defensa “propostes polítiques per combatre les conseqüències socials derivades del Covid”
 10/02/2021


El programa ‘A Primera Hora’, de Ràdio Estel, segueix entrevistant representants de les llistes dels partits amb representació al Parlament, en la campanya més estranya de la història, marcada per la pandèmia, la crisi econòmica i social i encara per l’encaix de Catalunya a l’Estat espanyol. Aquest dimecres, la número 2 a la llista per Barcelona pel PdCat a les eleccions, Joana Ortega, ha destacat que “cal potenciar les polítiques públiques per poder arribar al fons del problema”. En aquesta línia i referint-se a Catalunya com a poble, ha afegit que, “si ataquem la fractura social per la pandèmia, podrem ser lliures algun dia”. 

La també exvicepresidenta del govern català ha recordat que “les persones més vulnerables són les qui pateixen més la crisi” i que, per tant, “calen propostes polítiques” per combatre aquesta pandèmia social que la Covid ha fet aflorar. En un altre moment de la conversa a Ràdio Estel, Joana Ortega ha assegurat que “tots tenim una part de responsabilitat en l'1 d’octubre”. En aquest sentit, la número dos del PdCat ha dit que sempre ha assumit “una responsabilitat que és compartida”. Igualment, malgrat això, ha comentat que ella va defensar “les urnes” en el seu moment, però ara “s’ha d’avançar d’una manera més ordenada”. 

En una altra valoració, Joana Ortega ha apuntat que “no es pot dir que demà passat serem independents”. Ha afegit que “allò que va començar el 9-N i va continuar l'1-O no s'acabarà el 15-F”. Joana Ortega també ha assegurat que li “fa il·lusió tornar al Parlament per defensar la veu de la gent i els valors”, aquells que la van portar “a la política”, i ha conclòs que hi torna “amb el convenciment que hi ha molt per aportar”.

Pots tornar a escoltar-ho AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET