Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
“Esquerra serà el primer bastió antifeixista”
El número 3 dels republicans, Roger Torrent, presenta el partit com “l’únic independentista capaç de fer un govern ampli”
 11/02/2021


El programa ‘A primera hora’ de Ràdio Estel ha tingut aquest dijous Esquerra Republicana de Catalunya com a protagonista. El número tres de la formació i president del Parlament, Roger Torrent, ha destacat que “la campanya ha estat complexa pel context social i la situació sanitària, però hi som per decisió dels tribunals”. Igualment ha dit que, a les eleccions catalanes, “hem de fugir de les receptes de l'anterior crisi” i, per tant, “no hem de retallar en serveis públics”. El candidat ha explicat que, “des d’Esquerra, es proposa un canvi de paradigma i de model en el sistema públic per reforçar la Catalunya postCovid.
 
Roger Torrent ha assegurat a Ràdio Estel que “l’únic partit que pot garantir una força independentista potent per bastir un govern ampli, plural i divers, liderat per l'independentisme d'esquerra, és ERC”. Sobre la polèmica que ha aixecat la negativa del candidat del PSC, Salvador Illa, de no fer-se la prova d’antígens abans del debat de TV3, el president del Parlament ha afirmat que “Illa va cometre un acte d’irresponsabilitat”. Sobre la manera d’afrontar la pujada de partits com ara Vox, Torrent ha assegurat “s'ha de pactar un front democràtic si l’extrema dreta al Parlament, perquè cal aïllar el feixisme.”
 
Fa uns dies, en declaracions a Ràdio Estel, la número 3 del PP a les eleccions del 14-F, Eva Parera, va assegurar que, en determinades situacions, “Junts i ERC són racistes quan ataquen els espanyols”. El número 3 dels republicans ha respost que aquestes declaracions d'Eva Parera “són un insult”. A banda, considera que ERC serà “el primer bastió antifeixista”, i ha afegit que “ens hi juguem molts valors en les properes dècades”. El president del Parlament de Catalunya també ha dit que “presidir la cambra catalana  és un honor”. Igualment ha comentat que pensar que en algun moment de la seva vida seria president del Parlament “era inimaginable”. 

Pots tornar a escoltar AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET