Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
S'estrena 'Vitals', sèrie documental sobre l'inici de la pandèmia
Fèlix Colomer, director d'aquesta producció d'HBO, diu que “el primer dia a l’hospital vam veure fins a quin punt el Covid mata”
 17/02/2021


El programa ‘A Primera Hora’ ha parlat aquest dimecres de la serie documental de 3 capítols ‘Vitals: una història humana’, que s’ha estrenat a la plataforma HBO i que narra els primers mesos de la pandèmia des del punt de vista de pacients, infermeres i familiars de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. En declaracions a Ràdio Estel, el director de la producció, Fèlix Colomer, ha explicat, que durant el rodatge, “la primera entrada a l’hospital va permetre comprovar fins a quin punt  el Covid mata”. Ha afegit que, “fins que no ho veus amb els teus ulls, no ets conscient de l’abast del virus”. De fet, segons ha argumentat Colomer, “el que va passar durant el rodatge entre els qui elaboraven la sèrie”, aquesta sensació de realitat, “és el que li passa a l’espectador quan la mira”.  

En un altre moment de l’entrevista, el director de la gravació ha dit que “la pandèmia ens ha portat moments molt durs i altres plens d’esperança i solidaritat” que es poden veure igualment a la sèrie. ‘Vitals’ és el resultat d’hores de gravació des de la càmera de Fèlix Colomer a partir del març passat, en la primera onada de la pandèmia. Ens ensenya el patiment i les superacions dels pacients, com també de les infermeres del Parc Taulí, i la mirada de familiars d’uns i altres sobre tot plegat. Són històries reals, humanes, senzilles, de vida i mort. El rerefons és que tots, de vegades, ens oblidem massa del que ha significat el Covit per a moltíssima gent. I quan ho oblidem, és quan anem amb mascareta baixada, quan quedem amb amics pensant que no passa res, quan trenquem confinaments. En definitiva, oblidem que no ho fem per nosaltres i que,per tant, mana la insolidaritat. 

Pots tornar a escoltar AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET