Ràdio Estel
El Sant Pare ha reflexionat, en l'audiència general d'aquest dimecres, novament sobre la pregària
PAPA FRANCESC 
El Papa diu que "la pregària ens obre a les profunditats de l'amor"
En una nova audiència general, Francesc demana que, a Myanmar, "el diàleg prevalgui sobre la repressió i l'harmonia, sobre la discòrdia"
@IgnasiMiranda 03/03/2021

El Papa ha fet aquest dimecres una crida general a "reconèixer la pobresa de la nostra pregària". En una nova audiència general, Francesc ha recordat que "la proximitat de Déu és la revelació", i ha proposat "contemplar com, gràcies a Jesús, la pregària ens obre de bat a bat a l'immens misteri de la Santa Trinitat, a les profunditats del Déu de l'amor". Després de la reflexió, el pontífex ha recordat l'imminent viatge apostòlic a l'Iraq, que comença aquest divendres i durarà fins dilluns, i també ha tingut un record per a la difícil situació que viu Myanmar (Birmània). Novament des de la Biblioteca del Palau Apostòlic, el Sant Pare ha dedicat el seu missatge central a la pregària i a la Trinitat, a partir de la lectura d'alguns paràgrafs de la Carta de Sant Pau als cristians de Roma, que subratlla el caràcter paternal de "l'Esperit de Déu", al qual ens podem adreçar amb confiança.

El bisbe de Roma ha explicat que Déu estima l'home, i ha comentat que "nosaltres no hauríem tingut mai la valentia de creure-ho si no haguéssim conegut Jesús". Ha presentat aquest idea com "l'escàndol que trobem gravat a la paràbola del pare misericordiós o en la de pastor que surt a buscar l'ovella perduda". En la seva habitual mirada al món, el Papa ha lamentat que "segueixen arribant de Myanmar tristes notícies d'enfrontaments sagnants, amb pèrdua de vides". S'ha adreçat de manera particular "a les autoritats implicades, perquè el diàleg prevalgui sobre la repressió i l'harmonia, sobre la discòrdia". Francesc també ha fet "una crida a la comunitat internacional perquè s'esforci per garantir que les aspiracions del poble birmà no es vegin sufocades per la violència".
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET