Ràdio Estel
L'expresident de la Generalitat ha reviscut a Ràdio Estel els últims mesos de la seva gestió
POLÍTICA 
Quim Torra: "El Covid ha estat una catàstrofe humanitària”
L’expresident català, en presentar el seu llibre 'Les hores greus', assegura que la pandèmia "ha fet replantejar el món d'ahir"
Redacció 06/04/2021


Quim Torra acaba de publicar el seu nou llibre Les hores greus. Dietari de Canonges, de Símbol Editors. I aquest dimarts de Pasqua, l’expresident de la Generalitat ha explicat, en el programa A primera hora de Ràdio Estel, que va decidir “publicar el dietari ja que el Covid ha significat una catàstrofe humanitària i el replantejament del món d'ahir". En aquesta línia, ha afegit que "ja no podem fer ni viure com abans, sinó que hem de canviar com a societat”. Torra ha explicat que “el dietari són reflexions morals de la pandèmia”

El 131è president de la Generalitat ha comentat també que ha escrit aquestes reflexions "per compartir amb la ciutadania els moments tan durs que vam viure plegats, amb la voluntat de remoure la societat i plantejar-nos si ho vam fer bé”. Quim Torra també ha dit  que, “enmig de la pandèmia, aïllat de la família", va trucar "a un psicòleg per poder fer front a la situació”. D’altra banda, l’autor de Les hores greus també ha destacat que, durant el confinament, va tenir "converses amb les diferentes confessions religioses per veure com es podia fer front als buits que deixaven les pèrdues durant la pandemia”.

Podeu escoltar el programa A primera hora AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET