Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
“Demano al Senyor la seva gràcia per tal de dur a terme aquesta nova missió amb generositat i entrega servicial”
El bisbe Sergi Gordo, nou secretari general de la Conferència Episcopal Tarraconense
Redacció 14/04/2021

Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), en la seva reunió ordinària de dimarts 13 d’abril, han elegit el bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo nou secretari general, en substitució de l’arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, que exercia el càrrec des del 1997. 


En declaracions a Catalunya Cristiana, Mons. Sergi Gordo ha agraït la confiança dels bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya, que l’han elegit secretari general, i en especial el bon servei que ha fet durant aquests anys l’arquebisbe Joan-Enric Vives: “Agraeixo la seva competència, eficàcia i experiència de tants anys.”


El bisbe Gordo ha definit la seva nova responsabilitat com “de servei en el treball d’evangelització des de la comunió interdiocesana”, i ha manifestat: “Sé que tinc moltes limitacions, però compto amb la vostra pregària i ajuda i demano al Senyor la seva gràcia per tal de dur a terme aquesta nova missió amb generositat i entrega servicial. Tant de bo tot plegat ho pugui viure seguint el meu lema episcopal: Servite Domino in laetitia (salm 99, 2), “Serviu el Senyor amb alegria”.»


Mons. Sergi Gordo (Barcelona, 1967) és bisbe titular de Cene i auxiliar de Barcelona des de l’any 2017. És Llicenciat en Filosofia per la Universitat Ramon Llull. Fou Vicari parroquial a Vilafranca del Penedès, formador del Seminari Menor, professor de Filosofia i també secretari general i canceller de l’srxidiòcesi de Barcelona. 

 
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET