Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
“A l’Índia, la gent mor a les portes de l’hospital”
Alfonso Hernández, responsable de campanya Sonrisas de Bombay, diu que “la situació és terrible i, en aquests moment, s’ha desbordat”
 30/04/2021


El Covid a l'Índia és més que preocupant. Amb més de 200 casos per minut, l’expansió del coronavirus està absolutament descontrolada en el segon país més poblat del món i els morts es compten per milers. Alfonso Hernández, responsable de campanya de Sonrisas de Bombay, ha dit aquest divendres a Ràdio Estel que “la situació és terrible i, en aquests moments s’ha desbodat” al país asiàtic. Fins i tot ha afirmat que “la gent mor a les portes de l’hospital”. Sonrisas de Bombay és una entitat que treballa des de l’any 2005 en la lluita contra la pobresa, el respecte als Drets Humans i la igualtat d'oportunitats a la ciutat índia.

Aquesta emergència sanitària a l’Índia, que compta amb més de 1.300 milions d’habitants, té la seva causa en “un cúmul de circumstàncies”, com ara “una variant del virus més perillosa, unes estructures sanitàries insuficients, un relaxament de les mesures de distanciament social i un lent procés de vacunació”. El país asiàtic és precisament el principal fabricant de vacunes del món. En aquesta entrevista al programa ‘A Primera Hora’, Alfonso Hernández ha comentat que “és la farmàcia del món, tot i que presenta una contradicció”. El pla de vacunació amb prou feines ha cobert a 10 per cent de la població. Per fer alguna aportació per ajudar a milers de famílies sense recursos, que estan patint la segona onada de la pandèmia a l’Índia, es pot entrar al web 

Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET