Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Ha mort el jesuïta Hèctor Vall
Reconegut professor i ecumenista, va ser rector del Pontifici Institut Oriental
Redacció 14/05/2021

El jesuïta Hèctor Vall i Vilardell, reconegut professor i ecumenista, ha mort dijous 13 de maig a la comunitat del Centre Borja de Sant Cugat del Vallès a causa d’un càncer que patia des de feia temps. Tenia 85 anys d’edat i 66 de jesuïta. L’enterrament es fa a Sant Cugat el divendres 14 a les 16.30 h.


Nascut a Banyoles l’any 1935, ha estat molt vinculat a les institucions de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, en les quals ha impartit el seu magisteri i ha exercit càrrecs de gestió acadèmica com a degà de la Secció “Sant Francesc de Borja” de l’antiga Facultat de Teologia de Barcelona i director de l’Institut de Teologia Fonamental. Actualment el Dr. Vall col·laborava  com a professor invitat de la Facultat Antoni Gaudí amb un curs sobre Història de la Reforma protestant i catòlica impartit als alumnes de Màster aquest mateix any.


El Dr. Hèctor Vall ha tingut importants càrrecs com a rector del Pontifici Institut Oriental (1998-2007), membre de la Comissió Internacional per al diàleg Ortodox-Catòlic o altres responsabilitats que li han merescut un notable reconeixement eclesial i acadèmic.  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET