Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
“No està clar que el PP puguin recórrer l’indult dels presos”
Judit Gené, advocada de Joaquim Forn i Meritxell Borràs, diu que aquesta força política “no es considera part interessada en el procediment”
 28/05/2021


Amb l’informe del Tribunal Suprem sobre els indults als líders independentistes condemnats, damunt la taula, el president Pedro Sánchez ja té via verda per prendre una decisió sobre el futur dels presos.  Ara és el torn del Ministeri de Justícia que ha de portar-los al Consell de Ministres i, si la decisió és positiva, l’executiu de Sánchez ha de fer un reial decret que haurà de signar el rei Felip VI i haurà de portar a la pràctica el mateix Tribunal Suprem. Davant d’aquest acte administratiu del govern espanyol, el PP ja van anunciar dimecres que presentarien davant del Tribubal Suprem un recurs si Pedro Sanchez tirà endavant amb els indults. 
Tot i així no està clar que els populars puguin recórrer l’acte del govern perquè no es considera part interessada en el procediment”. Això és el que en ha explicat aquest divendres, en el programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel, l’advocada de Joaquim Forn i Meritxell Borras, Judith Gené. Judith Gené també ha destacat que “l’informe del Tribunal Suprem sobre les indults és molt dur”, i ha remarcat que l’escrit del magistrat Manuel Marchena deixa ben clar que “les manifestacions del 2017 no van ser ni pacífiques ni democràtiques, motiu pel qual justifica la presó dels condemnats”. 

Pots tornar a escoltar-ho AQUÍ  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET